Bruschete (2)

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 4160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii de paine prajita
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 vinata mica
  • cascaval
  • rosii
  • sare (optional)
  • 1 lg ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete (2):

Se spala vinata, se sterge si se taie felii potrivite. Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si se aseaza feliile de vinete si se lasa la perpelit si pe o parte si pe cealalta pana se inmoaie.

Cascavalul se taie felii, rosiile se taie la fel.

Feliile de paine prajita se dau cu usturoi, se aseaza feliile de vinete, se sareaza usor (optional), se pune cascavalul iar deasupra feliile de rosii. Se dau la cuptor pentru 5 minute sau pana se topeste putin cascavalul. 

Se serveste cald.  Un adevarat deliciu pentru micul dejun sau cina!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua si mozzarella