Bruscheta

de anamaria33 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 6032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • cateva rosii (2-3)
  • cativa catei de usturoi(3-4)
  • ulei de masline
  • frunze de busuioc (4-5)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruscheta:

Se taie franzela felii, se pune pe fiecare felie cateva picaturi de ulei si se introduce pt cateva minute in cuptor pana ce se rumenesc putin.

Se spala rosiile si busuiocul dupa care se taie marunt.

Usturoiul se curata de coaja si la fel, se taie marunt.

Se pun intr-un vas toate ingredientele (rosii, busuioc si usturoi) se adauga putina sare si ulei de masline si se amesteca.

Peste painea rumenita se adauga din continutul vasului si se servesc inainte ca painea sa se raceasca.

Se recomanda a fi servit cu sunca afumata si un pahar de Aperol cu gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton