Vrei să faci cel mai bun brownie de casă? Urmează această rețetă ușoară și obține un desert delicios, bogat în ciocolată, gata în 30 de minute. Pentru acest Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios, ai nevoie de următoarele ingrediente: ouă, unt, ciocolată, făină și zahăr.
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează.
Sparge ouăle într-un bol și adaugă zahărul, un praf de sare, esența de vanilie. Mixează bine până își dublează volumul. Adaugă ciocolata topită și omogenizează. Încorporează și făina, apoi toarnă compoziția în tavă și nivelează frumos. Coace prăjitura brownie în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 30 minute sau până capătă o crustă frumoasă. După coacere, scoate tava din cuptor și lasă prăjitura la răcit. O poți tăia doar după ce s-a răcit de tot. Este foarte gustoasă, cu textura umedă și ciocolatoasă.