Briose negre cu ciocolata alba

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Sep 2015 | 3136 vizualizari

 

m-am inspirat de la Irina schimband cantitatile si tipul de ciocolata. Gand drag, Irina >:d

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. unt (la temperatura camerei)
  • 200 gr. zahar pudra
  • 4 oua mari de casa
  • un praf de sare
  • 200 gr. faina proaspat cernuta
  • 5 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri Amaretto
  • 200 gr. ciocolata alba
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose negre cu ciocolata alba:

Pentru inceput taiem cocolata alba bucatele.

Mixam untul cu sarea si zaharul pudra pana obtinem un amestec spumos.

Adaugam 2 linguri de Amaretto,ouale pe rand, apoi pudra de cacao.

Mixam 2-3 minute,apoi incorporam lingura cu lingura si faina proaspat cernuta.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam in formle din silicon hartiutele de briose, apoi punem cate o lingura de compozitie.

Asezam in fiecare forma cateva bucatele de ciocolata alba,apoi impartim restul de compozitie in toate formele acoperind ciocolata alba.

La final decoram cu ciocolata ramasa si dam tava la cuptor pentru 25 minute la 180 grade.

Facem testul cu scobitoarea si scoatem briosele din formele de silicon pe un gratar pentru a se raci fara sa se umezeasca hartia.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose negre cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu portocale si ciocolata