Briose de post cu stafide si fulgi de migdale

de VERONICA2607 in Prajituri, 28 Mar 2012 | 7431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana zahar
  • 1/4 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 cana faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf sare
  • 2 linguri stafide
  • 1 lingura fulgi de migdale
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu stafide si fulgi de migdale:

Amestecam bine toate ingredientele mai putin stafidele si migdalele . Ungem formele de briose cu ulei si tapetam cu hartie de copt, umplem formele 3 sferturi cu aluat si presaram pe jumatate din ele stafide, iar pe cealalta jumatate fulgi de migdale. Le dam la cuptorul incins pentru 25-30 minute.

Sunt coapte cand trec testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu stafide si fulgi de migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

bubulina44 1

30.03.2012, 09:16

Arata superrrrr! Trebuie sa achizitionez si eu niste forme de briose ca tare bine arata, bravo!

Alinutza80 1

01.04.2012, 15:12

mai vreau si eu daca mai ai

elenapatricia17 1

12.09.2012, 11:37

Eu nu am forme dar le fac in tava. bineinteles ca nu seamana cu briosele, dar daca pofta e mare improvizam.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane si nuci macadamia cu glazura de portocale