Briose de carne

de rivka in Vita, 16 Sep 2010 | 5817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru briosele de carne:
  • 300 grame carne tocata de vita
  •  1 ceapa mare
  • 2 ardei rosii
  • 2 cartofi potriviti
  •  4 linguri pesmet
  •  3 oua
  •  1 lingurita condimente italiene
  •  sare
  • piper
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  •  1 jumatate lingurita ghimbir
  •  5 linguri ketchup
  • putin sos de soia
  • pentru cartofii la cuptor:
  • cartofi
  • sare
  • ulei de masline
  •  hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de carne:

Se amesteca carnea tocata impreuna cu condimentele enumerate , mustarul, ketchup-ul,sosul de soia,ceapa tocata, ardeii rosii tocati, ouale, pesmetul si cartofii dati pe razatoare. Se aseaza in formele de briose si se dau la cuptor la cca 240 grade cca 1 ora.

I-am papat alaturi de cartofi taiati ca si pentru cartofi prajiti, aseazati pe hartie de copt, stropiti cu ulei de masline si sare , tava de cartofi am pus-o pe alta treapta a cuptorului dupa vreo 20 de minute, deci s-au facut impreuna cu briosele de carne. Au iesit fff bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Effiloché de vita cu brunoise de legume si écrasé de cartofi