O combinatie foarte buna pentru o masa de oranz.
Batem feliile de vitel bine si le saram si piperam. Lasam cca 1 ora la rece.
Cartofii ii spalam si stergem bine. Intr-un vas adaugam cartofii cu multa sare grunjoasa si ii dam la cuptor sa se coaca (cca 40 min).
Intre timp alegem grelos .
Facem snitelele: dam carnea prin faina, ou, pesmet si o prajim in ulei.
Punem apa la fiert cu sare si un catel de usturoi si cand da in clocot adaugam grelos . Lasam sa fiarba cca 10 min. Eu am folosit din cel de la varza. Cand e gata fiert se strecoara.
Cartofilor deja copti se scot si li se da un pumn usor:)
Intr-o tigaie punem ulei de masline cu 1 catel de usturoi necuratat si zdrobit si saltam bine cartofii; repetam cu grelos la fel.
Se servesc toate , alaturi de un vin rosu.