Briose de capsuni

de danakarin in Prajituri, 19 Mai 2013 | 3917 vizualizari

 

O reteta rapida, care o scoti din cutie la nevoie. Merge si cu alte fructe!

 

INGREDIENTE

  • 50 g fulgi de ovaz
  • 100 g zahar
  • 150 g unt
  • 200 g de faina
  • 250 g capsune
  • 1/2 de plic de praf de copt
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de capsuni:

Spalam capsunele le curatam si le taiem marunt. Amestecam intr-un bol faina, fulgii de ovaz si praful de copt, iar in alt bol frecam zaharul spuma cu untul, adaugam galbenusele, batem separat albusul spuma, si in final unim aceste componente, avand grija sa nu se zdrobeasca prea tare spuma. Adaugam fructele maruntite. Pregatim fromele ungandu-le cu unt si faina, sau punem in fiecare adancitura cate o forma de hartie. Coacem la foc potrivit cam 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-brioşe cu ciocolată şi stafide