Este o reteta care iese garantat, indiferent cu ce arome alegeti sa le combinati.
Se amesteca cu mixerul ouale si zaharul pana cand isi dubleaza volumul.
Se adauga treptat celelalte ingrediente, rand pe rand, amestecandu-se in continuare cu mixerul.
Se pune toarna in tava speciala de copt si se lasa la copt aprox 30 minute.
Eu am ales sa le decorez pe acestea (insa le puteti lasa si simple ) asa ca am topit ciocolata si am presarat cocos, bombonele si fulgi de migdale.
1
Cana de masurat va fi unica folosita pentru masurarea tuturor ingredientelor.
2
Numarul portiilor poate fi marit sau micsorat in functie de cana folosita.
3
Se poate folosi si cocos in compozitie, schimband aroma de portocala cu cea de cafea sau coniac, dupa preferinte
4
Usa cuptorului nu trebuie deschisa sub nicio forma (altfel briosele se vor lasa si nu mai cresc). Poate fi verificat daca sunt coapte abia spre sfarsit cand deja au crapat putin deasupra.