Foarte gustoase, aromate si racoroase aceste briose cu piersici si afine, usor umede la interior si usor acrisoare!
”Meniu copii”
Se mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul, apoi se adauga branza de vaci.
Piersicile se trec prin blender cu putin iaurt pana se obtine un smoothie.
In restul de iaurt se stinge bicarbonatul si se adauga peste compozitia de oua cu branza.
Apoi se adauga smoothie-ul de piersici, esenta, uleiul si se incorporeaza faina cernuta cu praful de copt.
Aluatul pentru briose cu piersici si afine se lasa la odihnit 15 minute, timp in care se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se portioneaza aluatul de briose in forme, umpland cam 3/4 din capacitatea acestora.
Se aseaza formele de briose intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-35 de minute, la 180 de grade.
Se servesc pudrate cu zahar cu aroma de vanilie.