Branza de vaci de casa (alta varianta)

de Gherca Daniela in Mancare copii, 7 Feb 2021 | 4118 vizualizari

 

Postez aceasta reteta in principal pentru persoanele care sunt in strainatate si nu au de unde sa cumpere branza de vaci, ca si in cazul meu :))
Aceasta varianta este cea mai simpla si consider ca am gasit reteta cea mai buna atunci cand vine vorba de consistenta... 
Precizez ca este a doua oara cand o fac, prima data am incercat doar cu o cutie de alta marca (Auchan) si ne-a placut, am atasat o fotografie luata de pe google :D



 

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii a cate 1 kg fiecare de Fromage blanc (foto), trebuie sa contina o cantitate mare de grasime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaci de casa (alta varianta):

O varianta foarte, foarte usoara de a obtine o branzica de vaci numai buna de facut placinte, de a o savura cu smantana si cu mamaliguta, sau orice va place...

Asadar nu trebuie decat sa turnati cutiile de branza intr-o oala si sa puneti la incalzit la foc mic pana cand observati ca s-a format zerul. Turnati totul intr-un tifon foarte, foarte des si lasati la scurs peste noapte.

Simplu si foarte buna!

Am obtinut 560g!

Sper sa incercati cu incredere! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci de casa (alta varianta)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

08.02.2021, 20:17

dantes 1

09.02.2021, 11:09

oanapl 1

16.02.2021, 20:33

Delicioasă!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Toast cu amestec de branza, la cuptor