Briose cu peltea (jeleu) din flori de soc

de Tabita _ in Dulciuri, 31 Mai 2013 | 4741 vizualizari

COMENTARII (48)

Tabita _ 1

31.05.2013, 15:51

kukibella

babi5 1

31.05.2013, 16:08

_Alina_ 1

31.05.2013, 16:32

Arata fantastic!

Toamna07 1

31.05.2013, 16:32

Ce guguloaie parfumate!
Eu am facut sirop de soc!

Tabita _ 1

31.05.2013, 16:46

Babi

Tabita _ 1

31.05.2013, 16:47

Multumesc Ursulina

Tabita _ 1

31.05.2013, 16:48

Multumesc Adina. Bun siropul!

simona72 1

31.05.2013, 17:00

Delicioase!!! Si ce bine ti-au iesit!!!

Alexandra Elena 1

31.05.2013, 17:01

par bune, dar nu ma conving pana nu gust

mihaelar63 1

31.05.2013, 17:07

Eu fac ceai sau cafea , tu vii cu briosele

Tabita _ 1

31.05.2013, 17:47

Multumesc Simona

Tabita _ 1

31.05.2013, 17:48

alexa_elena ia sa te convingi si apoi sa-mi spui.

Tabita _ 1

31.05.2013, 17:49

Ok, Mihaela, de acord.

danakarin 1

31.05.2013, 18:19

ce intrebuintare grozava pentru jeleul de soc! Bravo!

Tabita _ 1

31.05.2013, 18:29

Multumesc danakarin! Delicios jeleul de soc!

delia64 1

31.05.2013, 20:05

Rocsi 1

31.05.2013, 21:11

Ce bunatate. Imi iau doua sa am pentru dimineata

Tabita _ 1

31.05.2013, 22:05

Delia

Tabita _ 1

31.05.2013, 22:06

Multumesc Rocsi.Cu drag.

gio 1

02.06.2013, 01:25

Tabita _ 1

02.06.2013, 11:00

Gio

muffin_lover 1

02.08.2013, 22:40

Delicioase

Tabita _ 1

02.08.2013, 23:38

Multumesc Alinuta.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu apa minerala si sirop de capsuni