Aceste briose le-am facut cu ceva timp in urma si sunt foarte usoare, necostisitoare si rapide. Sunt numai bune la micul dejun sau cand avem pofta de un snack.
Fulgii de migdale le fac un pic crocante si bineinteles mai aratoase :-) . Daca nu avem merisoare putem folosi si alte fructe confiate dar taiate bucatele mici.
Modul de preparare este foarte simplu.
In primul rand cernem faina si praful de copt si le amestecam intr-un castron.
In alt bol mai inalt mixam foarte bine oualele cu zaharul pana se albesc.
Adaugam uleiul, laptele, zeama de lamaie si praful de sare si amestecam bine pana se incorporeaza.
Punem in ploaie faina cu praful de copt si mixam pana se omogenizeaza compozitia.
Punem si merisoarele (cranberries) si apoi turnam in forme de briose in care am pus cate o hartiuta speciala. Daca avem forma de silicon nu mai avem nevoie de hartiute. Deasupra punem fulgi de migdale.
Coacem la foc mediu pana cand se rumenesc usor. Incercam cu un betisor si daca va iesi curat inseamna ca sunt gata.
Sunt foarte gustoase si merg super langa o cafea