Briose cu masline si ceapa verde

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2013 | 13942 vizualizari

 

reteta luata din click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 280 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 g masline feliate
  • 100 g cascaval
  • 2 cepe verzi
  • 2 oua
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • sare.piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu masline si ceapa verde:

Galbenusurile se separa de albusuri.Galbenusurile se amesteca cu uleiul,laptele,iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

In compozitia de galbenusuri se pune cascavalul ras,maslinele taiate marunt si ceapa verde taiata feliute subtiri.

Se adauga si faina amestecata cu praful de copt in ploaie.

La sfarsit se adauga si albusurile batute spuma,sare si piper.

Se amesteca toata compozitia bine.

Formele de briose se ung cu ulei,se pune cu o lingura din compozitia de aluat,se umple o treime din volumul lor.

Deasupra se presara cascaval ras.

Se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu timp de 25-35 minute.

TIPS-URI

1

Se servesc atat calde cat si reci.

2

Se pot servi cu smantana

3

Ies 9 briose din cantitatea de mai sus

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu masline si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv