Prima data ne ocupam de umplutura.
Intr-un bol punem crema de branza, oul, zaharul si mixam bine. Dam apoi la rece pana la pregatirea aluatului pentru briose.
Ouale inpreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi apa si uleiul.
Bicarbonatul il stingem cu putin otet apoi il adaugam peste compozitia precedenta.
Adaugam apoi si faina cernuta.
Intr-un bol punem 4-5 linguri din compozitia alba, adaugam inka si omogenizam.
Ungem 2 tavi de briose si inca 3 forme cu putin ulei.
Turnam compozitia alba in forme, apoi putina compozitie maro si deasupra punem cate 2 lingurite de crema de branza.
Dam tavile si cele 3 forme la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.
Se lasa sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.
Pofta buna!
1
Din ingredientele de mai sus am obtinut 15 briose.
2
Cana cu care am masurat este de 200 ml.