Briose cu crema de mascarpone

de angyb in Prajituri, 25 Mar 2013 | 4953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Briose:
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 150ml lapte
  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 100 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri
  • Crema:
  • 200g mascarpone
  • 200 ml frisca
  • Glazura:
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de mascarpone:

Frecam untul spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam ouale si amestecam bine. Adaugam laptele si faina amestecata cu drojdia. Taiem marunt ciocolata si o adaugam la amestecul obtinut.

Ungem formele pt.briose cu putin unt si tapetam cu faina dupa care turnam in fiecare compozitia obtinuta. Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute pana cand se rumesc.

Batem spuma frisca dupa care adaugam mascarponele si amestecam bine.Cu ajutorul unui posh decoram briosele.Topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul si decoram dupa placere

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri cu dulce de leche