Briose cu ciocolata

de camelia_elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 3591 vizualizari

 

Delicioase si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 150 gr zahar
  • Jumatate plic praf de copt( aproximativ 6 grame)
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 ou
  • 200 ml lapte
  • 110 gr margarina topita
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • coaja de la o portocala( optional)
  • 2 linguri fulgi de ciocolata sau ciocolata normala maruntita
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Incingeti cuptorul la 190 grade

Amestecati intr-un vas adanc ingredientele uscate: faina, zaharul, praful de copt si sarea. Amestecati-le bine cu o lingura.

Intr-un alt vas, amestecati ingredientele umede: laptele caldut, margarina topita, coaja de portocala, esenta de vanilie si oul. Amestecati-le bine cu un tel.

Adaugati ingredientele umede peste cele uscate si amestecati-le usor pentru a se combina.

Adaugati fulgii de ciocolata si incorporate usor.

Ungeti formele cu putin ulei. Turnati in fiecare forma aproximativ 3 linguri de coca. Introduceti in cuptor 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Daca doriti sa fie mai aspectoase le puteti glazura cu glazura facuta din 3 linguri cacao, 1 lingura ulei, 1 lingura apa si trei linguri zahar brun. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana fierb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri duo