Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura

de andreea_angelo in Prajituri, 29 Noi 2012 | 2835 vizualizari

 

INGREDIENTE

o cutie de amestec pt briose ,continutul pachetului:

  • 270g amestec pt copt
  • 50g praf pentru crema
  • 20g fulgi de ciocolata alba
  • 12 forme pentru briose

pentru aluat:

  • un ou
  • 100ml ulei
  • 100ml lapte

pentru crema:

  • 200g branza proaspata
  • 50g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura:

Se adauga amestecul pentru copt intr_un vas inalt impreuna cu un ou,uleiul si laptele,se amesteca cu ajutorul mixerului sau telului,pana devine cremos.

Se pun cele 12 forme de copt pe o foaie de hartie sau o tava mai mare si se imparte aluatul in toate formele.

Se coc cca.25 minute,dar inainte de a le scoate din cuptor verificam cu o scobitoare,

Dupa coacere puneti briosele la racit si pregatim crema.

Se adauga branza cu margarina si praful pentru crema intr-un vas si mixam bine pana se formeaza crema.

Se decoreaza briosele cu crema si presarati fulgii de ciocolata alba peste crema brioselor.

Pastrati briosele la frigider inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza proaspata cu gust de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu unt si cas