Briose cu banane si nuci macadamia cu glazura de portocale

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Prajituri, 28 Oct 2013 | 6531 vizualizari

COMENTARII (22)

T I M E A 1

28.10.2013, 22:00

MINUNATE

laura_n 1

28.10.2013, 22:01

arata excelent

Ina 1

28.10.2013, 22:07

deyutzky 1

28.10.2013, 22:09

minunateeee!!!

MotanLaOale 1

28.10.2013, 22:10

Valclaudia 1

28.10.2013, 22:20

experto!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

28.10.2013, 22:22

Thank you girls and boys!

bianca92 1

28.10.2013, 22:22

o vai

Dea_Dea 1

28.10.2013, 22:24

Bune

Anett 1

28.10.2013, 23:43

Bya Ralu 1

29.10.2013, 01:48

ce frumoase sunt

mihaelar63 1

29.10.2013, 02:21

Eu pot servi si fara o ocazie anume

simona72 1

29.10.2013, 08:56

ce superbe sunt!!!

anca_rm 1

29.10.2013, 09:29

ce frumoase sunt ,

Rocsi 1

29.10.2013, 12:12

Ce frumoase!

RuxyRux 1

01.11.2013, 19:55

Arata splendid!

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 14:41

arata senzational

Alexandra Burz 1

19.12.2013, 08:55

foarte dragute

Xandrinne 1

08.09.2014, 09:26

monik80 1

21.03.2015, 07:50

Rahela Velicu 1

26.10.2016, 22:23

Aletta 1

26.10.2016, 22:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de piersici-de post