Briose aperitiv

de ema9 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2015 | 13028 vizualizari

 

Cand ai nevoie de ceva aspectuos,gustos si rapid....sunt numai bune de facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 g sunca
  • 1 ardei
  • 250 g cascava
  • 3-4 linguri de faina
  • putin praf de copt
  • cateva masline
  • condimente (eu am pus Verdeturi italiene)
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Se bat ouale, se adauga faina cu praful de copt, apoi se pun: cascavalul ras, sunca si ardeiul tocate cubulete si condementele.

Se sterg, cu un servetel imbibat usor in ulei, formele de briose si se pune compizitia in ele.

Se aseaza maslinele deasupra.

Se baga in cuptorul preincalzit la 160°C si se coc pana se rumenesc frumos.

Se servesc cu placere!

TIPS-URI

1

Compozitia nu trebuie sa fie foarte densa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci