buna dimineata! Micul dejun este servit.....
Aluat:
Umplutura+ topping:
//
Amestecam drojdia cu sarea si zaharul, adaugam semintele de in si de mac.
Punem apa calduta peste drojdia lichefiata, apoi faina si framantam un aluat elastic in care picuram din cand in cand putin ulei.
Lasam aluatul la dospit cca 30 min, apoi il intindem pe masa infainata de lucru si il intindem in foaie subtire.
Decupam cercuri din aluat, le asezam in forme din silicon de briose.
Ungem aluatul cu pasta de tomate in strat subtire, punem apoi branza data pe razatoare, masline verzi si in fiecare forma de briosa punem cate 2 linguri de ou batut in care am amestecat 1/2 legatura de marar verde tocat.
Dam tava cu briose la copt in cuptorul preincalzit la temperatura moderata (180 grade) pana se rumenesc frumos.
Pofta buna!
1
se pot servi atat calde, cat si reci