Cremvursti umpluti

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2011 | 4723 vizualizari

 

Am primit de curand cutiuta cu retete a Laurei Adamache si acolo mi-a atras atentia un aperitiv,care se serveste doar cald(parerea mea)

 

INGREDIENTE

  • 6 cremvursti mai grosi
  • 200g cascaval
  • 3linguri de mustar
  • felii subtiri de bacon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti umpluti:

Tai pe lungime cremvurstii dar nu de tot,ungi interiorul cu mustar,pui deasupra bastonase de cascaval,apoi ii invelesti in felii de bacon;ii asezi in tava cu hartie de copt,si dai la cuptor la foc mare 15min;se servesc calzi cu cartofi prajiti,natur,piure sau legume sotate

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogaci cu cașcaval