Briose aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4901 vizualizari

 

O reteta inspirata de Adina Ciocalau, cunoscuta si ca Mitinita, careia tin sa ii multumesc foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 3-4 linguri cu ulei,
  • o cana cu faina,
  • 1 pliculet cu praf de copt, 
  • condimente dupa gust (sare si piper), 
  • sunca sau pastrama,
  • ardei gras,
  • masline,
  • cascaval,
  • forme de copt
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Batem ouale impreuna cu laptele,  sarea si piperul.   Cernem, in ploaie, faina si praful de copt, si omogenizam compozitia. Adaugam sunculita, maslinele si ardeiul taiate marunt, omogenizam, si, cu o lingurita umplem formele de copt. (optional putem adauga un cub de cascaval)

Se tin la cuptor pentru aproximativ 15-20 de  minute.

Sunt gustoase si merg foarte bine la un pahar de bere, dat fiind dat gustul usor sarat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv din foietaj, cu bacon si ciuperci