Branzoaice Pity

de pity19 in Dulciuri, 25 Apr 2014 | 2904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • un cub drojdie
  • un varf lg sare
  • apa calda
  • 1 plic zahar vanilat
  • margarina\unt
  • Umplutura :
  • Branza dulce
  • 3 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice Pity:

Aluatul : Intr-un vas punem faina dupa care adaugam zaharul , untul sau margarina , sarea , zaharul vanilat , drojdia dizolvata in apa calda si oul;

Amestecam bine , daca mai este nevoie se mai poate adauga apa sau faina , pana cand aluatul este moale dar nu lipicios ;

Lasam la odihnit la loc cald aprox 60 de minute ;

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata de aluat ,intindem bine , taiem cu cutitul patratele , punem cate 1-2 linguri de branza , dupa care prindem de colturi si impachetam ;

Tapetam  o tava cu hartie de copt , punem branzoaicele si dam la cuptorul preincalizt aprox 30 de minute .

In acest fel continuam si cu restul branzoaicelor .

Cand branzoaicele sunt gata  presaram zahar pudra si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice Pity" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice