Mere prajite

de - Andreea - in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 11751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 1 ou
  • sare
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 20 gr unt
  • 50 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita rom(eu nu am avut)
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere prajite:

Se prepara un aluat de consistenta clatitelor din ou,coaja de lamaie,zahar,untul la temperatura camerei,faina,lapte si un virf de sare.Se acopera bolul si se lasa sa se odihneasca circa o ora.

Merele le curatam de coaja,le scoatem cotorul si le taiem felii.Le punem intr-un castron .Peste ele punem zahar,rom si suc de la lamaie.Le lasam jumatate de ora.

Se pun feliile de mar in aluat si apoi se prajesc in ulei incins.Lasam sa prinda putina culoare pe ambele parti spoi le scoatem pe un servet de hirtie.

Se presara cu zahar pudra.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite rapide cu mere