Brânza din iaurt

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2014 | 3399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru iaurt grecesc
  • 1 linguriță sare
  • ulei de măsline
  • fulgi de chili
  • oregano uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brânza din iaurt:

Iaurtul se amestecă cu sarea și se toarnă într-o sită acoperită cu tifon.  Se așează sita deasupra unui bol și se strânge tifonul bine în jurul iaurtului. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă la frigider 2 zile sau până nu mai curge apă din iaurt. 

Se formează biluțe de marimea dorită folosind palmele, care se așează într-un borcan curat. Se acoperă cu  ulei de măsline și se presară fulgi de chili și oregano uscat. Se acoperă cu un capac și se păstrează la frigider până la 3 saptămâni. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brânza din iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mazare si branza