Branza Danish blue cu struguri

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4314 vizualizari

 

Din seria aperitive inedite ( adica va dati musafirii "pe spate"!). Branza cu mucegai nobil, innobilata cu struguri.

 

INGREDIENTE

  • branza cu mucegai nobil, (Danish Blue)
  • struguri negrii.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Danish blue cu struguri:

Branzica se taie cubulete, se infige pe scobitori, alternadu-se cu boabe de struguri negrii.Se servesc ca antreu in deschiderea meselor festive;)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Danish blue cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

27.09.2012, 09:28

Este delicioasa , merge si cu ananas , mere , pere ...

Panacris 1

27.09.2012, 10:46

Mihaela63,

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 16:08

eu as papa dupa masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv a la Carmela