Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca

de housy in Prajituri, 15 Feb 2011 | 10911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 200 gr zahar
  • 150-200 gr untura
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic amoniu pentru prajituri
  • 1/2 cana nuci macinate
  • esenta de rom
  • 1 lingurita scortisoara
  • bombonele si stelute pentru ornat
  • 2 oua pentru uns la sfarsit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca:

 

  • O  reteta foarte usoara si la indemana oricui
  • - se amesteca toate ingredientele intr-un bol, si se da la rece pentru cel putin o ora
  • - din aluatul tare se intind foi pe masa stropita cu faina si se decupeaza forme diverse, noi am vrut braduti, fiind Craciunul
  • - cele 2 oua se bat bine 
  • - se pun in tava neunsa/netapetata
  • - se ung cu ou batut, peste care se presara diverse bombonele de decor. 

                                                                         Enjoy !!! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri „felii de pepene”