Un bors delicios, usor...
Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem.
Intr-o oala punem la fiert apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si fasolea pastai. Fierbem pana fasolea este moale.
Intre timp taiem carnea in bucati mici. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin.
In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru. Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde fiarta. Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper. Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin.
Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca. Cand oul se ridica deasupra, oprim focul.