Bors de varza cu costita de porc

de ianculubita in Ciorbe, 22 Oct 2013 | 5606 vizualizari

 

Cat se mai gaseste varza verde,sa profitam de ea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita de porc
  • 2 kg varza
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • 500 g rosii sau 1borcam mare de rosii in bulion
  • 1 l bors proaspat
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de varza cu costita de porc:

Costita portionata,spalata,o calim in ulei,adaugam ceapa,ardeiii inclusiv ardeiul iute taiate marunt,morcovul dat pe razatoare,1lingurita cu sare,rosiile spalate si pasate cu blenderul,apoi lasam sa fiarba incet cu capac;dupa ce carnea este aproape fiarta,adaugam varza taiata fideluta,1cana cu apa,lasam sa fiarba 10min,adaugam apoi borsul fiert separat,crenguta de cimbru,dupa ce a clocotit potrivim de gust apoi oprim si servim dupa cum avem placerea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de varza cu costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lucicos sau ciorba de varza