Bors de fasole verde cu carne de porc

de katty in Ciorbe, 20 Mar 2021 | 4197 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga de fasole verde, lata care tot imi facea cu ochiul de o vreme, asa ca astazi am transformat o parte din ea intr-un delicios bors cu carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata pastarnac
  • 500 gr fasole verde lata
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 200 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole verde cu carne de porc:

Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si  adaugam pasta de ardei si rosiile. Dupa ce am fiert 10 minute adaugam borsul fiert separat, sare si piper dupa gust. Adaugam leusteanul si oprim focul. Acoperim cu un capac si lasam 10 minute, dupa cre putem servi borsul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole verde cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors rusesc cu sfecla rosie