Bors cu perisoare de pui

de madi_marin in Ciorbe, 6 Aug 2011 | 5334 vizualizari

 

Am mancat mai mult supe in ultima vreme.....si evident ca mi s-a facut pofta de o ciorbita acra...delicioasa. Si care putea fi cea mai buna alegere decat o reteta de ciorba de perisoare, acrita cu bors!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 linguri cu orez
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 rosii decojite
  • 1 l bors
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ou pentru dres
  • smantana pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu perisoare de pui:

Iata cum am preparat acest Bors cu perisoare de pui!

Radacinoasele se curata , se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca marunt. Se pun impreuna la calit in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Carnea se condimenteaza cu sare si piper,se adauga orezul spalat si scurs si se amesteca bine. Se formeaza perisoare care se pun la fiert peste legume. Se mai adauga apa.

Cand perisoarele sunt aproape fierte, se adauga cubulete de cartofi si de rosii. Se pun borsul dat in clocot, sare si piper. Se fierb bine toate si spre sfarsit se bate oul bine si se toarna in ciorba, amestecand cu o furculita ca sa se formeze zdrente. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se stinge focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Ciorbita se serveste cu ardei iute, ceapa sau smantana.

Pofta buna! Merita sa incercati sa preparati acesta reteta de ciorba de perisoare de pui acrita cu bors!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

florin_elena5 1

16.11.2011, 12:27

gustos sa ancerc si eu cu prajeala

florin_elena5 1

16.11.2011, 12:27

madi_marin 1

16.11.2011, 19:53

florin_elena5....nu trebuie sa le calesti mult....doar un pic cat sa-si lase un pic de gust....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de manzat