Borek - Pachetele cu spanac

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 12 Noi 2013 | 5156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 600g spanac
  • 2 cepe medii
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • 50g unt
  • 1 pahar ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek - Pachetele cu spanac:

Ceapa tocata fin se caleste apoi se adauga spanacul se pune sare dupa gust si se caleste pana ramane fara apa.

Se lasa la racit.

Punem untul la topit,adaugam uleiul si omogenizam.

Se ia o foaie de placinta si se unge cu amestecul de unt si ulei,se pune peste inca o foaie si se unge.

Taiem in trei parti egale(pe latimea foilor),punem 2 lingurite de spanac si rulam,marginile trebuie sa le bagam in interior.

Se continua la fel pana terminam foile.

Se aseaza in tava,se ung cu galbenus si le bagam la cuptorul incins pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

dintr-un pachet de foi de 400g ies 21 de bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek - Pachetele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

laura_n 1

12.11.2013, 18:36

big like

mihaelar63 1

13.11.2013, 00:34

Merge la favorite , place !!!

gabriela_aysondu 1

13.11.2013, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fondant de ciocolata