Bomboane Raffaello

de elena1988 in Dulciuri, 3 Noi 2010 | 14531 vizualizari

 

Sunt niste bomboane foarte usor de facut, si foarte gustoase, ce-i drept daca le mancam cu lacomie sunt cam gretoase:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt( un pachet),
  • 350gr de cocos,
  • 350gr de zahar pudra,
  • alune sau caju,
  • lapte praf cat intra,
  • 200gr de cocos pentru tavalit bilutele,
  • si optional cacao tot pentru tavalit.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul care a fost lasat la temperatura camerei ca sa fie mai moale, se amesteca cu zaharul, nuca de cocos, si laptele praf se face o compozitie care sa fie buna de facut bilute, se introduce cate o aluna in fiecare bombonica, eu leam dat prin nuca de cocos colorata, dar si prin praf de cacao, se aseaza in hartiute de bomboane si se dau la frigider. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello