Bomboane de pom cu carne tocata si mar

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 3558 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 mar
  • 1 fir de praz
  • cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom cu carne tocata si mar:

 

 

Radem marul si il stoarcem bine. Tocam prazul si patrunjelul. Amestecam carnea tocata cu marul, prazul si patrunjelul, pana se omogenizeaza. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri pe care le intindem cu sucitorul. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o lingurita de umplutura, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot si praji in ulei incins.

2

daca va ramane umplutura, o puteti congela sau puteti face chiftelute prajite sau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom cu carne tocata si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

CameliaR 1

30.12.2016, 10:24

Faine!

Bunica 1

30.12.2016, 12:03

Ce-ți mai trece prin cap!Bună ideee!

costi7hector 1

30.12.2016, 23:25

Sincer, sotia mea, in ultima vreme, inventeaza retete foarte reusite si delicioase.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval