Bomboane

de Sabina in Prajituri, 19 Mai 2009 | 9300 vizualizari

 

Un desert simplu, rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de chec cu cacao (de preferat mai uscat)
  • o mana generoasa nuca
  • o lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 50 grame nuca de cocos
  • 50 grame nuca de cocos (pentru tavalire)
  • o ceasca de lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane:

Faramitam feliutele de chec, adaugam nuca si cescuta de lapte, scotiroasa si zaharul vanilinat. Amestecam bine toate ingredientele. Formam bilute din aceasta compozitie, pe care mai apoi le tavalim prin nuca de cocos (eu am amestecat nuca alba si nuca galbena).

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panda