Se prajeste baconul in ulei, intr-o cratita cu fund dublu, pana devine crocant. Se transfera pe prosoape de hartie.
Carnea de vita se usuca cu ajutorul unor prosoape de hartie, apoi se prajesc pe rand in grasimea ramasa de la bacon, pe toate partile pana se rumenesc, dar nu sunt gatite complet.
Se transfera in vasul slow cooker Crock-Pot.
Se reduce focul la mediu si se adauga ceapa in grasimea ramasa in tigaie. Se soteaza cateva minute, apoi se transfera in slow cooker.
In aceeasi tigaie, se adauga orezul, care se prajeste 2-3 minute in grasimea ramasa. Se transfera intr-un bol.
Se indeparteaza grasimea din tigaie, daca este cazul si se adauga vinul. Se amesteca cateva minute, dizolvand cat mai multe din sucurile coagulate din cratita. Se toarna in vasul slow cookerului.
Se adauga supa pana cand carnea este aproape acoperita. Se adauga putina sare, piper, usturoiul pisat si condimentele. Se gateste la setarea low 4-5 ore sau la high 2-3 ore.
Se adauga rosiile tocate, fara seminte, in Slow- Cooker si se mai lasa 2-3 ore la setarea Low sau 1-2 ore la High.
Se indeparteza grasimea de la suprafata, daca este nevoie si se adauga orezul. Se gateste 2 ore la setarea Low sau 1 ora la setarea High. Se adauga sare si piper, daca este nevoie.
Inainte de a servi, se adauga Parmezanul ras.
Se serveste cu salata, paine crocanta si un vin rosu tanar.