"Bobo Rahela" (gen Rafaello)

de cec in Dulciuri, 3 Dec 2011 | 10493 vizualizari

 

Fata cea mare Rahela dorind o prajitura ceva cu numele ei mi-a facut o lista cu ingredientele care ii plac ei mai mult. N-am reusit sa fac o prajitura , dar m facut nisste bomboane fff asemanatoare cu cele Rafaello si le-am dat ca denumire numele ei (sper ca nu se supara nimeni pe mine din acest motiv)

 

INGREDIENTE

  • Cam astea au fost ingredientele:
  • 1 ciocolata amaruie
  • 200g unt
  • 8 lg zahar pudra
  • 230-250g lapte praf
  • 8 lg varfuite cocos
  • 100g napolitana crema cocos
  • stafide
  • nuca cocos pt tavalit bilele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bobo Rahela" (gen Rafaello):

1. Se topeste ciocolata, se adauga untul in ciocolata calda si se amesteca bine, adaugandu-se si zaharul

2. Se adauga laptele praf, 100 gr nuca de cocos si napolitanele maruntite bine.

3. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru 30 de minute.

4. Luam cate o lingurita de compoziti, punem in mijloc cate 3 stafide si ii dam forma rotunda.

5. Tavalim bilele prin restul de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bobo Rahela" (gen Rafaello)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:21

vin si eu sa gust

cec 1

15.03.2013, 17:37

cu intarziere vad ...dar te astept

babi5 1

11.08.2013, 17:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios

pe 17.11 la 09:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "RAFAELLA"