Blinii cu branza sarata

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2015 | 16124 vizualizari

 

M-am inspirat de pe site-ul lalena.ro

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare de lapte caldut (paharul sa fie de 250 ml)
  • 2 pahare faina
  • 20 g drojdie proaspata
  • 2 oua
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 praf de sare
  • aprox. 150-200 g branza sarata/telemea
  • cateva linguri de ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blinii cu branza sarata:

Intr-un bol amestecam laptele cu drojdia, zaharul si faina.

Lasam sa creasca pentru jumatate de ora.

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare.

Adaugam pe rand galbenusurile in aluat, branza razuita si amestecam bine.

Adaugam spuma de albusuri si amestecam usor pana la incorporare. Mai lasam 10 minute la crescut.

Punem pe foc o tigaie si o ungem cu ulei. Turnam 1-2 polonice de aluat si coacem la foc mediu pe ambele parti. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Blinii cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

27.09.2015, 23:21

Arata senzational!

deyutzky 1

28.09.2015, 00:43

Rux Saru'mana!

mihaelar63 1

13.10.2015, 11:58

Imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri de sunca, umplute cu salata boeuf