Black and white muffins

de lia maria in Prajituri, 24 Mai 2011 | 3753 vizualizari

 

Aspectoase, aromate, ciocolatoase si super delicioase yumi,yumi…

 

INGREDIENTE

  • 200g lapte condensat
  • 200g faina
  •  200g unt
  • 100g cacao
  • 400g zahar
  • 4 oua
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 praf sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Black and white muffins:

Topim untul si-l amestecam bine cu cacaua apoi adaugam zaharul, praful de sare si frecam pana ce se topesc. Rand pe rand adaugam si ouale, iar la final esenta si faina. Cu o paleta omogenizam compozitia.

Pregatim 24 forme de briose ( cu hartie sau unse bine cu unt), le umplem pe jumatate cu aluat, adaugam cate o lingurita de lapte condensate si peste lapte inca o lingurita de aluat. 

Dam la cuptor pentru 25’.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Black and white muffins" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

Negresă cu ciocolată și mascarpone - Irezistibil de gustoasă

ieri la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale