Biscuiţi expresso

de diaconta in Prajituri, 23 Dec 2011 | 4214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 200 gr faina
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 oua
  • 100 gr zahar pudra +50 gr pentru tavalit
  • O lingura ulei
  • O lingura cafea ness
  • ½ plic praf de copt (5 gr)
  • Un plic zahar vanilat
  • O lingurita rom
  • Un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiţi expresso:

Ciocolata impreuna cu uleiul se pune pe baie de aburi sa se topeasca.Cand s-a topit se da deoparte ,lasam sa se racoreasca putin,apoi adaugam cafeaua ,zaharul pudra,vanilia si romul.Adaugam apoi cele doua oua,amestecand dupa fiecare. Separat amestecam faina,praful de copt,sarea si cacaua.Punem apoi peste compozitia de ciocolata.Framantam bine,formam o bila de aluat,invelim cu folie alimentara si lasam la frigider minim doua ore.

Scoatem aluatul din frigider,formam bilute de marime potrivita si le tavalim prin zahar pudra.Le asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt si le punem in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Eu le-am mai presarat cu zahar pudra deoarece se vede treaba ca nu le-am tavalit suficient. Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiţi expresso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

diaconta 1

15.01.2012, 16:56

Raluca,imi cer scuze
la ingrediente am uitat sa scriu o lingura de cacao,iar mierea se pune in ciocolata topita impreuna cu zaharul si cafeaua ness
se mai intampla din cauza grabei

Raluca57 1

15.01.2012, 17:03

multumesc, nu mai aveam rabdare sa le incerc

diaconta 1

15.01.2012, 17:04

Cu mare drag Raluca si ma bucur ca ti-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu migdale si ciocolata