Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji

de vio_dreams in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 4969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar faina integrala
  • 2 pahare tarate de ovaz
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 pahar unt topit
  • 4 linguri zeama lamaie
  • 1 lingura coaja lamaie
  • 20 gr fructe goji
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji:

Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful de copt si sarea. Adaugam peste ele untul topit  oul si coaja de lamaie si amestecam.

Fructele goji le stropim cu zeama de lamaie si le lasam 1 minut apoi le adaugam la compozitie.

Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.Daca nu este suficient de maleabil aluatul puteti adauga putina faina.

Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa. Decupam cu ajutorul unei forme rotunde.

Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt.

Ii dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Deliciosi si sanatosi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi pufoase turnate cu lingura