Panna cotta cu cafea

de Adele in Dulciuri, 29 Aug 2014 | 4828 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Csaba Dalla Zorza... :D In reteta originala se pune si iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra.
  • 6 gr gelatina.
  • 100 ml cafea espresso.
  • 1 esenta de vanilie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea:

Pentru inceput punem gelatina la inmuiat in apa rece.

Dupa care punem frisca ,cu zaharul ,esenta de vanilie si cafeaua intr-o oala,o punem la foc potrivit si asteptam sa fiarba,cand incepe sa fiarba dam de pe foc si punem gelatina pe care am stors-o bine de apa,punem vasul din nou pe foc si amestecam in continu pana se topeste bine.(2 minute)

Punem in forme si lasam la rece 5-6 ore in frigider.Se poate servi cu topping de ciocolata,biscuiti amaretti sau caramel.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu capsuni