Biscuiti cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2009 | 9823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 gr faina
  • 100 gr unt
  • 150 gr telemea
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lingurite pasta de gulas iute
  • susan
  • 1 lingura lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu telemea:

Se framanta un aluat din faina, unt, telemea rasa, 1 ou si 1 albus, sare in functie de cat de sarata este telemeaua si pasta de gulas iute (puteti inlocui cu boia iute sau nu si pasta de tomate). Se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde apoi o foaie si se decupeaza forme. Se ung cu galbenusul amestecat cu 1 lingura de lapte si se presara cu susan. Se coc aprox 20 de minute, pana incep sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (4)

Michelle 1

16.11.2009, 16:13

foarte fain arata

AlinaIpate 1

26.04.2010, 12:14

Vreau sa ii fac si eu pentru motul celui mic, de pe 15 mai! Daca ii fac cu doua zile inainte se usuca?! As incerca forme interesante pentru copii: stea, floricica, frunza etc!

Panacris 1

16.12.2016, 10:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid din aluat de foetaj