Biscuiti cu scortisoara

de alinutzika in Dulciuri, 6 Apr 2012 | 4226 vizualizari

 

Foarte buni!

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt topit
  • 250 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 100 g alune macinate
  • scortisoara -dupa gust
  • esenta vanilie
  • aproximativ 400 g faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara:

Se freaca untul cu zaharul spuma,apoi se adauga pe rand celelalte ingrediente, terminand cu faina. Se amesteca bine.

Pe masa infainata, se intinde aluatul rezultat, apoi se taie in forma dorita, cu o grosime de 1/2 cm.

Se coc la 180 grade, pana se rumenesc marginile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

alinutzika 1

07.04.2012, 20:37

va multumesc tare mult!

deyutzky 1

08.04.2012, 13:30

ce frumosi sunt

adry88 1

13.04.2012, 16:37

gustosi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir, scortisoara si miere