Astazi am avut o pofta nebuna de langosi...mi-am adus aminte de langosii superbi pe care i-am mancat cu ceva timp in urma la Sibiu si-am rasfoit putin cateva retete....m-am oprit la reteta frumoasei mele prietene Giulia (unguroaica), reteta pe care o aveam salvata in caietel, de fapt a mamei ei...si bine am facut...au iesit incredibil de buni! Asa ca sarut mana pentru masa mami, au iesit minunat !
Langosii se pregatesc repede insa aveti putin de asteptat pana este gata aluatul.
Faina se cerne si se pune intr-un vas larg, se amesteca cu restul ingredientelor , se framanta aluatul( cam 5 minute), se infaineaza usor si se pune in folie la rece doua ore.
Se iau bucati din aluat se intind si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti.
Se pudreaza cu zahar (sau dupa dorinta) si se mananca cu pofta! :)))))))
1
se mai pune deasupra branza razuita, smantana, cascaval