BISCUITI CU PORTOCALA

de kirioana in Dulciuri, 22 Sep 2009 | 5081 vizualizari

 

Se apropie sezonul rece si ce poate fi mai bun intr-o zi racoroasa decat un ceai cald si alaturi niste biscuiti aromati cu portocala. Eu sper sa mai avem parte de zile calduroase pentru ca biscuitii astia buni ii putem manca si intr-o zi calduta de toamna

 

INGREDIENTE

    • coaja rasa de la o portocala
    • 4 linguri suc de portocala
    • 260 grame faina
    • jumatate plic praf de copt
    • 1 ou
    • 100 grame unt
    • 80 grame zahar
    • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BISCUITI CU PORTOCALA:


Zaharul il amestecam cu untul pana ce se topeste formand o pasta cremoasa, adaugam apoi oul coaja si sucul de portocala si esenta de vanilie, amestecam bine si apoi adaugam ingredientele uscate adica faina si praful de copt. Omogenizam ingredientele si dam coca la frigider pentru 30 min.

Rulam aluatul pe masa de lucru si taiem biscuitii cu formele speciale.
Biscutii ii coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 10 min.
Sunt foarte pufosi si aromati si se termina foarte repede asa ca puteti dubla cantitatea ingredientelor fara probleme.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI CU PORTOCALA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz