Biscuiti cu nuca si dulceata de caise

de Valclaudia in Prajituri, 19 Iul 2013 | 4581 vizualizari

 

reteta de biscuiti am preluato de la Dya, careia ii multumesc. @};-
Am renuntat la scortisoara si am preferat sa umplu biscuitii cu dulceata de caise http://www.bucataras.ro/retete/biscuiti-47755.html

 

INGREDIENTE

  • Aluat de biscuiti:
  • 2 oua
  • 150 g unt
  • 4 linguri cu zahar
  • 300 g faina de grau
  • 50 g nuca macinata
  • 2 linguri cu miere de albine
  • un plic praf de copt
  • 1 borcan de dulceata de caise
  • 50 gr. zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuca si dulceata de caise:

Untul se amesteca cu zaharul si praful de copt.

Se adauga restul ingredientelor si obtinem un aluat pe care-l vom tine pentru o ora la rece.

Scoatem aluatul din frigider, il intindem pe masa de lucru infainata si decupam cu ajutorul unei forme de biscuiti floricele. La asezarea in tava avem grija ca jumatate din floricele sa aiba decupata si o gaura la mijloc. (Gaurile le-am facut cu un dop de la o sticla de spumant.)

Le coacem la temperatura moderata pana devin aurii.

Dupa ce se racesc se umplu cu dulceata de caise si se pudreaza cu zahar.

 

 

 

TIPS-URI

1

se servesc cu lapte sau cafea

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Capuccino cupcakes