Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 5141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuite
  • 280 gr faina alba
  • 30 gr faina de proumb
  • 230 gr unt
  • 120 gr zahar
  • 1 ou
  • Pentru lapte condensat
  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 600 ml lapte condensat
  • Pentru ciocolata
  • 300 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 300 gr ciocolata amaruie, topita
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata:

1. Incinge cuptorul al 180˚C.

2. Pentru biscuite, amesteca faina alba cu faina de porumb. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi inglobeaza oul urmat de ingredientele uscate. Intinde aluatul intr-o tava dreptunghiulara unsa cu grasime si pudrata cu faina. Lasa biscuitele sa se raceasca .

3. Intr-o cratita, pe foc potrivit, topeste untul cu zaharul apoi adauga laptele condensat. Toarna acest amestec peste biscuitele din tava si lasa-l sa stea asa peste noapte, intr-un loc racoros.

4. Ziua urmatoare taie biscuitele in dreptunghiuri mai mici (pentru cate o portie). Imbraca fiecare biscuite in ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

laylalala 1

10.01.2011, 12:30

lapte condensat de la magazin

LUK 1

10.01.2011, 13:22

buni buni

MIUTA 1

10.01.2011, 15:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu fructe si mascarpone