Pentru ca si deoarece nici nu conteaza, am facut niste bilute tavalite prin nuca....
Mai intai dam la masina biscuitii, piscoturile si cookie crisp, le punem intr-un castron incapator. Intr-o cratita cu fundul dublu punem laptele de cocos ( inainte sa desfacem cutia cu lapte de cocos o agitam bine), adaugam zaharul,cacaoa si crema de ciocolata, omogenizam si punem cratita pe foc, lasam sa se incalzeasca, nu trebuie sa fiarba. Dupa ce s-a incalzit turnam compozitia peste amestecul de biscuiti, piscoturi si cookie, amestecam bine pana obtinem o compozitie consistenta care se poate modela. Luam din compozitie cat sa formam o biluta nici mica nici mare, aplatizam, asezam in mijloc o visina din visinata, apoi formam biluta. Intr-un castron amestecam nuca macinata cu zahar brun apoi tavalim bilutele. Procedam asa pana terminam toata compozitia. Mi-au iesit 118 bilute. Atentie cate mancati, ca visinele sunt imbatate bine......